Passeig al Jacme March

Posted: Novembre 17, 2011 in Futbol Sala

El Nahomedic Holding Group Gavà va imposar-se diumenge a l’Acció Sant Martí-Catalonia per 8-0 en un partit que va tenir controlat de principi a fi. L’exhaustiva pressió dels homes de Jiménez i la bona punteria a l’hora de finalitzar les ocasions van fulminar al conjunt visitant.

Ja des de l’inici del match, el conjunt gavanenc va deixar palesa la seva superioritat. Quan només havien transcorregut sis minuts, els locals ja guanyaven 2-0, gràcies als gols de Jaume Porcar i Guillem García. L’equip santmartinenc va intentar reaccionar, però el Gavà no ho permetia amb un treball a la pressió asfixiant. A més, les poques arribades que protagonitzaven els visitants van ser aturades amb solvència per Àngel Ruiz. Malgrat el còmode marcador, els locals no es van conformar, i van ampliar el seu avantatge amb dos gols més, obra, tots dos, de Miquel Sanfeliu. D’aquesta manera, s’arribava al descans amb un 4-0 favorable al Nahomedic Holding Group Gavà.

La segona part va començar amb un Acció Sant Martí amb ganes de demostrar que encara quedava partit, i va sortir del vestidor molt endollat. Els locals, però, no es van deixar impressionar, i van tornar a marcar mitjançant Sergio Becerra. Aquest gol va ensorrar totalment als  visitants, que van veure com el Gavà ampliava la seva renta fins al 8-0 definitiu, amb gols de Sergio Becerra, Santi Ovalle i Jaume Porcar.

D’aquesta manera, el Nahomedic Holding Group Gavà se situa 5è a la classificació de la 1a Divisió Juvenil de la Federació Catalana de Futbol Sala amb 9 punts.

Resum dels gols
1-0: Gol de Jaume Porcar (6) en aprofitar una passada de la mort.
2-0: Gol de Guillem García (11) en definir un 1 contra 1.
3-0: Gol de Miquel Sanfeliu (9) amb un xut creuat des de dins l’àrea
4-0: Gol de Miquel Sanfeliu (9) marcant després d’un rebot al travesser.
5-0: Gol de Sergio Becerra (3)  amb un xut des de fora de l’àrea que el porter bada en atrapar.
6-0: Gol de Sergio Becerra (3) aprofitant una passada de la mort.
7-0: Gol de Santi Ovalle (5) rematant a la sortida d’un córner.
8-0: Gol de Jaume Porcar (6) aprofitant una passada de la mort.