Massa càstig per al Gavà

Posted: Novembre 20, 2011 in Futbol

El CF Gavà ha perdut avui per 0-1 el partit de la 15a jornada que l’enfrontava al Balaguer. El conjunt gavanenc, que venia d’obtenir tres victòries consecutives, no va poder superar l’entramat defensiu de l’equip de la Noguera. El partit semblava que acabaria en empat, però al minut 67 Oscar Imaz va aprofitar una badada defensiva de Joan Noguera per avançar al Balaguer.

No obstant, el Gavà va començar el partit amb molt bones sensacions. La possessió era seva, però una asfixiant pressió dels visitants no va permetre transformar aquesta superioritat en gols. Malgrat aquest fet, va ser el Balaguer qui va estar més a prop de marcar. De fet, els noguerencs  van avançar-se al marcador, però l’àrbitre va anul·lar el gol després d’una rematada de cap de Jony Fernández, ja que la centrada d’Isaac havia sortit per la línia de fons. Tota la primera part va mantenir aquesta tònica,  el Gavà gaudia del control de la pilota, però no aconseguia superar les línies defensives del seu rival.

El segon període va tenir un inici esperançador per als homes d’Albert Poch, que van sortir amb ganes de desfer l’empat. Al minut 49 de partit, el Gavà va gaudir d’una doble oportunitat, però el porter balaguerí va aturar l’1 contra 1 a Cervantes. A banda d’aquesta ocasió, el conjunt gavanenc no va poder arribar amb claredat a la porteria rival, només amb alguna que altra rematada de cap d’Edgar, molt actiu durant tot el partit, van poder inquietar la porteria de Nogues. Mentrestant, el Balaguer anava avisant amb algunes arribades. Al minut 61, Oscar Imaz no va poder definir davant Fradera en un 1 contra 1. Sis minuts més tard, però,  Joan Noguera, en intentar refusar una pilota, fes un “misto” que acabà al cor de l’àrea gavanenca, on Imaz se la va trobar i, aquest cop sí, va enviar l’esfèric al fons de les xarxes.

Amb el marcador en contra, el Gavà va intentar marcar l’empat, però mai s’ho va arribar a creure. Bioko, que va entrar per Oriol al 72, va gaudir de la millor oportunitat dels gavanencs a la segona, però sol davant el porter va fer un control massa llarg i no va poder definir. Finalment, els 3 punts van escapar de la Bòbila. Amb aquesta derrota, el conjunt del Baix Llobregat es manté 8è a la classificació, però s’allunya de la zona d’ascens.

“Hi ha vegades que no tot surt bé”
En la roda de premsa posterior al match, Albert Poch, entrenador del Gavà, va destacar que “S’ha vist l’altra cara del Gavà, no hem estat encertats”. Respecte a la trajectòria ascendent que fins avui portava el seu equip, ha dit que “Hi ha dies que no tot surt bé, però la línia que portem està força bé”.

Jordi Cortés, míster del Balaguer, va reconèixer que “hem fet 90 minuts brillants”. Respecte a les seves aspiracions a la temporada, Cortés ha afirmat que l’objectiu del seu equip és salvar la categoria, i de moment no fixar-se a la zona alta de la classificació.