El Gavà arrassa a la Montanyesa

Posted: Desembre 15, 2011 in Futbol

El CF Gavà va imposar-se per 3 gols a 0  que l’enfrontava a CF Montanyesa a la 17a jornada de la 3a Divisió, en un partit que va estar control·lat en tot moment pels homes d’Albert Poch. L’equip local va desplegar un joc quasi perfecte, rendint a un gran nivell a totes les línies (fins i tot Fradera va mostrar-se mot solvent davant les escasses arribades de la “Monta”).

I no podria haver estat de cap altre manera, ja que el Gavà va marcar gairebé quan els visitants encara eren al túnel de vestidors. Al minut 4, Unzué va culminar una gran jugada col·lectiva dels atacants gavanencs. No conformats amb aquest gol, els homes d’Albert Poch van continuar el seu assetjament a la porteria defensada per Marc Ramírez, i al minut 8 Cervantes va enviar fora per poc un 1 contra 1 davant el porter de la Montanyesa. De nou, Cervantes va tenir l’ocasió d’ampliar l’avantatge del Gavà al minut 15, però va enviar al travesser un xut posterior a una gran passada des de gairebé el mig camp de Juan Carlos.

A mesura que passaven els minuts, el Gavà deixava cada cop més clar que volia sentenciar el partit, i van començar a arribar les ocasions. Al minut 31, Joan va rematar impecablement un córner llençat per Boira, però el travesser va tornar a frustrar les aspiracions del conjunt local. Dos minuts més tard, però, Edgar no va perdonar. El davanter del Gavà rep una pilota a la vora de l’àrea, fa la mitja volta i impacta un xut ras imparable.

El descans va arribar amb un clar domini dels locals, tant pel que reflectia l’electrònic com per les sensacions que deixaven tots dos conjunts. La Muntanyesa, però, volia espolsar-se les males sensacions de la primera part, i va sortir a la segona amb ganes de retallar distàncies, però es veia frenada un cop i un altre per l’entramat defensiu del CF Gavà. Aquesta embranzida del conjunt entrenat per Miki Carrillo va anar diluint-se cada cop més, fet que va animar al Gavà a buscar la golejada. I la va assolir al minut 70, gràcies a una gran jugada individual d’Aitor Unzué, que va cedir cap a Edgar i aquest va definir després de regatejar al porter. Paradoxalment, però, aquest gol va tornar a motivar la Montanyesa, que volia fer, com a mínim, el gol de l’honor. Però un altre cop, el conjunt barceloní va topar amb una gran defensa i un enorme Adrià Fradera.

Finalment, els 3 punts van quedar-se a l’Estadi Municipal de la Bòbila. Amb aquesta victòria, el Gavà se situa 10è a la taula, només a 3 punts del FC Vilafranca, que ocupa la sisena plaça i contra qui s’enfrontaran a domicili a la següent jornada, el dia 18 de desembre.

 

 

“Aquest any estem fent més partit bons que l’any passat”

A la roda de premsa posterior al partit, Albert Poch va manifestar la seva satisfacció amb el rendiment dels seus jugadors, dient que “avui en conjunt, a totes les línies hem jugat molt bé: molt compenetrats, molt segurs, molt tranquils…” i va afegir que “ens hem tret el ‘lastre’ que portàvem, i avui ha estat lo més semblant a lo que a mi m’agradaria”.

Deixa un comentari